Dragi colegi

Vă invităm să participați la Conferința științifică Internațională ,,Strategia de securitate a UE în condițiile în schimbare ale relațiilor internaționale” (II), organizată de Academia de Administrare Publică și proiectul Jean Monnet Catedra: 620918-PPE-1-2020-1-MD-EPPJMO-CHAIR (EUDIPSEC),” Uniunea Europeană: o noțiune cuprinzătoare ” la 22 aprilie 2022

La Conferință sunt invitați: reprezentanți și lideri ai organizațiilor neguvernamentale, ai partidelor politice, analiști, experți, funcționari publici, reprezentanți ai mediului academic din țară și din străinătate, specialiști în domeniile: relații internaționale, studii europene, teorie și filosofie politică, teoria relațiilor economice internaționale, doctoranzi, masteranzi și studenți.

Direcții de cercetare:

  • Securitatea Uniunii Europene: politica și practica de soluționare a conflictelor;
  • Actualizarea „imaginii inamicului” în teoria și practica relațiilor internaționale;
  • Instrumente de asigurare a securității naționale în condiții de insecuritate regională;
  • Neutralitatea ca formă de supraviețuire a statelor mici;
  • Puterea inteligentă în condiții de criză: posibilități de optimizare.

Evenimentul va avea loc online.

Limbi de lucru: română, engleză.

În speranța că veți accepta invitația noastră, vă rugăm să ne trimiteți articolele la adresa: golovataya4@gmail.com; ludmilarosca.com@gmail.com

Completați formularul de participare până pe 26 martie 2022: numele și prenumele autorului, gradul și titlul științific, afilierea, țara, adresa de e-mail, titlul și rezumatul discursului. Rezumat în română, engleză, într-un volum de 200 de cuvinte, 5-6 cuvinte cheie.

Așteptăm textul articolelor pentru publicare până pe 10 mai 2022.

 

Cerințe pentru scrierea articolelor:

Titlul articolului (română, engleză)

Numele și prenumele autorului, autorii (nu mai mult de doi autori), gradul și titlul științific, afilierea, țara, adresa e-mail.

Rezumat în română, engleză, într-un volum de 200 de cuvinte, 5-6 cuvinte cheie

Text: introducere, metodologie aplicată, rezultatele investigației, concluzii, referințe bibliografice (indicate în text între paranteze pătrate și scrise în ordine alfabetică la sfârșitul articolului). Volumul articolului: 10.000-20.000 de semne, cu pauză.

Lista participanților_Conf. 22.04.22.

Invitatie Conf. 22.04.22.

conferinta_22_aprilie_2022_vol_II_WEB

Agenda_conferinta_22_aprilie_2022 (2)_Abstracte

Published vineri, 22 aprilie 2022